VAN / İPEKYOLU - İpekyolu Borsa İstanbul Fen Lisesi

Kas

Okulumuz Öncülüğünde Van'da, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle program düzenlendi. Van Devlet Tiyatrosu salonunda ki anma günüde, Atatürk'ün hayatını anlatan sinevizyon gösteriminin ardından resim, şiir, kompozisyon ve koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Müzik dinletisi ve şiirlerin okunmasıyla devam eden program, oratoryo ile sona erdi.

Törene Van Valisi Dr.Ozan Balcı, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, vali yardımcıları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında okulumuz öğrencileri bilgilendirme seminerine katılım gösterdikten sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi önünde Kızılay Kan Merkezi ve İl Milli Eğitim çalışanları öncülüğünde bilgilendirme broşürleri dağıttılar.

Kas

02/11/2022 tarihinde Van'da düzenlenen Van gençler Tekvando yarışmasında 11/D sınıfı öğrencimiz Fırat Bulut Van 1. olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Tem

Milli Eitim Bakanllığı tarafından düzenlenen 14.Meb robot yarışmasına katılan okulumuz Piksel Kodlama Takımı, Sumo robot yarışı kategorisinde 4.tura yükselerek önemli bir başarı elde etti. Bilgisayar öğretmeni Yusuf Sayıner danışmanlığında yarışmaya katılan takım öğrencileri Mustafa Özkartal, Delil Kaya, Kaan Buyruk ve Ahmet Melik Şen'e teşekkür ederiz.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem II. Yazılı Sınav Tarihleri ektedir.

May

Okulumuz ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile imzalanan protokol kapsamında Tıp Fakültesi öğrencileri Taha Kıral, M.Musab Ekin, Furkan Tamince ve Helin Gökmen okulumuz öğrencilerine seminer verdi. Kendilerine bu yararlı seminer için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan denemede derece yapan öğrencilerimiz Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde 'Anatomi ve Histoloji' derslerine katıldı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile okulumuz arasında imzalanan protokol çerçevesinde 25.02.2022 tarihinde yapılan deneme sonucunda ilk 3'e giren öğrencilerimiz üniversitenin Tıp Fakültesinde 'Anatomi ve Histoloji' derslerine katıldı.  Anatomi ve Histoloji derslerinin öğretim üyeleri Dr.Ece Buru ve Arş. Gör. Dr. Seda Keskin'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Sayın Doç.Dr.Ümit İliklerden'e Dekan Yardımcısı Sayın Doç.Dr.Zübeyr Huyut'a, Anatomi ve Histoloji derslerinin öğretim üyeleri Sayın Dr. Ece Buru ve Sayın Arş. Gör. Dr. Seda Keskin'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2022 TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışmasında öğrencilerimizin hazırladığı 2 farklı proje, "Milli Teknoloji Hamlesi" ve "Robotik Kodlama" alanlarında Bölge sergisine davet edildi. Okulumuz Bilgisayar Öğretmeni Yusuf SAYINER danışmanlığında hazırlanan projeler, iki proje sahibi öğrencimiz Mustafa ÖZKARTAL ve Ahmet Melik ŞEN tarafından, 14-17 Mart tarihleri arasında Tübitak sergisinde katılımcıların beğenisine sunacaklardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatı nedeniyle düzenlenen törenle anıldı. Okulumuzun Düzenlediği 10 Kasım "Atatürk'ün Bir Saati Vardı" isimli Oratoryo, izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Ağu

YKS'de Dereceye Giren Öğrencilerimizi, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve Ödüllendirdi

May

Teknoloj Tasarım Kategorisinde 2 Yıldır Tübitak Bölge Birincisi olan Ubeydullah Kaya, Türk Patent Entitüsüne faydalı model, tasarım ve marka tescili için başvuru yaptı.

May

Okulumuz Bilgisayar Öğretmeni Yusuf Sayıner tarafından hazırlanan ve Okulumuz adresini tarif eden Animasyon.